svētdiena, 2012. gada 19. februāris

Kāzās piedalās visi

Sestdien bijām izbraukuši uz netālo ciemu apskatīties cietoksni.No šī nelielā brauciena man ir aptuveni 10 dažādi stāsti, ko būtu vērts stāstīt, jo aptuveni 5km2 lielajā tūristu placī uz katra soļa bija pa savam "kas pie velna?".
Visātrāk izstāstāmais ir stāsts par šo burvīgo (not) pāri.
Laimīgā kārtā pie cietokšņa notika kāzu svinības. Pa gabalu jau varēja dzirdēt mūziku un saucienus, sapriecājāmies, un izmantojot Tadžiku tolerēto bāšanos svešās darīšanās(ja tirgū ar kādu runā, nemanot riņķī ir sanākuši vēl 50 tadžiki), arī mēs iebāzāmies svinībās. Diemžēl, pienākot tuvāk, jautrā kāzu aina pavērās daudz drūmākos toņos, jo "laimīgais pāris" bija vīrietis ap 30 un meitene ap 16-18, kas, protams, nebija mīlestības savienojums. Meitene nemitīgi klanījās, krītot bezsamaņā, kampa pēc gaisa un valdīja izmisuma asaras.
Bet tā kā kāzas tomēr ir priecīgs notikums, kāzu viesi rūpējās par jautrību.
Bet mūsu klātbūtne būs kāzu video spilgtākais moments. 

2 komentāri:

  1. tevi piemekleja cenzura? viens raksts pazudis:)

    zel to meiteni.
    atcerejos Malaizija, kad pazinojam draudzenes mammai par musu "kaazaam", vinai uzreiz sakas teksti no serijas, ka vina pirmas dienas (lasi naktis) esot mukusi prom no sava vira, jo vinai esot bijis bail. domaju, kontekstu tu saprati.

    AtbildētDzēst
  2. :) jā, es nocenzēju emociju. pietiek īdēt, jo tā var turpināt bezgalīgi :)

    Par to kāzu tēmu man vakad bija interesants brauciens mikriņā, kur klausījos divu sieviešu sarunā. par to kā viens kaimiņš ir nelaimīgs, jo viņa iemīļotā izprecināta citam. par to, kā cita kaimiņiene, ne tik smuka, negrib iet pie vīra, jo studē. Bet vīrieši- tā jau nav problēma. Ar kādu jau apprecēsies.

    AtbildētDzēst